Greencre8 is een bedrijf dat in 2012 is gestart met het ontwikkelen en aanbrengen van toegevoegde waarde op bloemen en planten. Ook andere speciale artikelen met toegevoegde waarde zitten in het assortiment.

Door samenwerking met kwekers en leveranciers zijn een aantal nieuwe producten ontworpen. De kennis van bloemen en planten is daarbij erg belangrijk en die kennis hebben wij in huis. De afzetmarkt vergroot en verplaatst zich, waardoor er consumenten in vele leeftijdscategorieën bijkomen. Hierdoor ontstaan er ook op het gebied van bloemen en planten andere wensen en inzichten. Klanten willen veelal nieuwe dingen zien en Greencre8 probeert hier op in te spelen door creatief met de planten en bloemen om te gaan.

Met deze website willen wij u laten zien wat greencre8 zoal kan leveren. U kunt als klant foto’s van de site kopiëren of folders downloaden voor uzelf of voor uw klanten. Wanneer u  een gerichte vraag van uw klant krijgt voor een bepaald ontwerp dan horen wij dit graag. We kunnen dan gezamenlijk bekijken of we tot een gepast ontwerp kunnen komen met eventueel aangepaste verpakking. U kunt via het contactformulier vrijblijvend informatie en prijzen opvragen. Wij trachten u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Bedankt voor het bezoeken van deze site. Kom geregeld een kijkje nemen om op de hoogte te blijven  van nieuwe producten of creaties. U kunt de eerste zijn die het nieuws brengt bij uw klanten. Zij zullen het erg waarderen om met onze producten toegevoegde waarde te creëren ten opzichte van hun concurrenten.

Veel creatieve groene gedachten gewenst!

Team Greencre8